26.07.10

L’esport femení amb l’oficialitat!

Quatre capitanes i les germanes Abant portada del Selecciona’t de juliol i agost

Brenda Pérez (capitana de la selecció catalana de futbol), Laura Camps (capitana de la selecció catalana de bàsquet), Maria Cadens (capitana de la selecció catalana d’handbol), Cristina Barceló (capitana de la selecció catalana d’hoquei patins) i les germanes Mireia i Gemma Abant, campiones del món de Biketrial, protagonitzen el Selecciona’t d’aquest mes.

Totes elles reclamen l’oficialitat de les nostres seleccions i parlen de la desigualtat entre homes i dones en l’esport actual. Aquest Selecciona’t també recull la IV Olla de Núria, la victòria de la selecció catalana masculina d’hoquei patins a la Copa Amèrica disputada a Vic, un reportatge amb Claudia Graner, directora esportiva de l’Associació Catalana de Futvòlei que aquest juliol organitza el I Campionat Català i us recomenem també l’article Sentiments contraposats i una sola evidència de la regidora de l’Ajuntament d’Olot Clara Casanovas.

Veure la revista