16.07.10

Anunci impactant a Mundo Deportivo i El 9!

1.967 persones s’adhereixen a la campanya de Brasil 2014 en aquests dos dies de promoció


La Plataforma no podia deixar passar per alt que aquest Mundial de Sud-àfrica ha estat guanyat, pesi a qui pesi, pels catalans i l’estil de joc copiat del Barça de Pep Guardiola. Per aquest motiu hem desenvolupat una creativitat pel Mundo Deportivo (dimecres 14 i dijous 15) i El 9 (dimecres 14) amb la imatge de Puyol i Xavi mostrant orgullosos la senyera i agafant -Puyol- la copa del món amb l’altre ma tot just finalitzada la final.

El text és clar i pretén fer reflexionar: ”2010: set catalans guanyen el Mundial amb una altra selecció! – 2014: onze catalans podrien portar Catalunya a ser campiona del món”. Ara més que mai, com diu l’eslògan, Catalunya al Mundial 2014!

Si encara no t’has adherit a la campanya, fes-ho aquí! Una nació, una selecció!