13.07.10

Col·labora al Mundial de Biketrial – Catalunya pot ser campiona!

Catalunya pot ser campiona del món de biketrial, i ho pot ser jugant a casa. Vilanova de Prades acollirà els propers 24 i 25 de juliol el campionat del món d’aquest esport en què Catalunya competeix internacionalment de forma oficial.

L’organització del campionat recau en l’Associació Catalana de Biketrial i han demanat ajuda a tots aquells que vulguin participar en l’organització d’un campionat del món i donar una gran imatge de país.

Fan falta voluntaris tant per a fer tasques de control en les zones com d’organització.

-Ajudant de control 3 persones que haurien d’estar-hi divendres a les 19h a Vilanova de Prades fins diumenge a la tarda, dormirien al camping de forma gratuïta però han de portar-se la seva tenda de camping.Se’ls obsequiaria amb: gorra, samarreta, bossa amb regals, sopar de divendres, dinar  i sopar de dissabte i dinar de dissabte, 50€, s’haurien d’apendre el reglament complert.

– Ajudants dissabte i diumenge, 10-20 persones, des de les 7.30 a les 14.30, tindrien gorra i samarreta de regal. Poden dormir al camping gratis (han d’avisar 5 dies abans).

Els interessats/des podeu trucar a l’Àngel Batlle, al telefon 650604089 o bé via correu electrònic a angel.batlle@biketrial.es

Tots amb les Seleccions Catalanes!