12.07.10

Puyol i Xavi mostren orgullosos la seva catalanitat!

”Catalunya, Catalunya”, crida Puyol en acabar el partit amb una senyera compartida amb Xavi

Puyol va recollir ”la senyera” i juntament amb Xavi van passejar orgullosos pel camp minuts després que Espanya es proclamés campiona del món al vèncer 1 a 0 a Holanda amb gol d’Iniesta a la pròrroga. Puyol i Xavi tenien ganes de dir a tot el món que se senten orgullosos de la seva terra i van demostrar ser dos més del milió i mig de persones que dissabte van sortir als carrers de Barcelona per defensar els drets del nostre país. Carles Puyol va sortir per televisió fent un petó a la senyera.

El Mundial de Sud-àfrica serà recordat per molts com el Mundial del Barça. Tots els gols de ”la roja” els han fet blaugranes i 7 catalans han format part de la llista de convocats de Del Bosque. Amb 4 jugadors, Piqué, Puyol, Xavi i Busquets, clau en un esquema de joc exactament igual que el de Pep Guardiola, Premi President Companys 2009. Esperem que ben aviat els nostres, com van demostrar ahir després del partit, puguin escollir i defensar els colors que més senten.

Ara més que mai: Una nació, una selecció!