12.07.10

ARA MÉS QUE MAI

7 catalans van portar a una altra selecció a la victòria al Mundial de futbol de Sud-Àfrica. Si aquests catalans haguessin pogut jugar amb Catalunya segur que haurien pogut fer un gran paper i fins i tot alçar-se amb la victòria final.

Per això la Plataforma treballa per aconseguir seleccions catalanes reconegudes internacionalment, perquè els nostres esportistes i també el país sencer pugui assolir grans éxits internacionals.

Perquè esportívament ens ho mereixem. Perquè els esportistes catalans han demostrat ser dels millors del món en moltes disciplines: futbol, bàsquet, handbol, hoquei patins, waterpolo, hoquei herba, natació, atletisme….

Només amb el suport de tota la societat ho podem aconseguir. Si voleu col·laborar amb la Plataforma i que aquesta pugui seguir treballant al costat de la Federacions Catalanes pel seu reconeixement internacional FEU-VOS COL·LABORADORS! Perquè la vostra ajuda és imprescindible per aconseguir-ho!

FER-SE COL·LABORADOR

Durant els propers 4 anys la Plataforma durà a terme una campanya per mobilitzar jugadors, aficionats i polítics i treballar perquè el somni de que la Selecció Catalana de futbol pugui disputar el Mundial de Brasil 2014 esdevingui una realitat. Per fer-ho necessitem tot el suport possible, ADHERIU-VOS A LA CAMPANYA!

ADHERIR-SE A “CATALUNYA AL MUNDIAL 2014”