02.07.10

I Campionat Català de Futvòlei masculí i femení a Gavà

Inscriu-te i podràs representar oficialment a Catalunya

Si t’agrada el futvòlei i creus que tens un nivell prou acceptable, no dubtis a inscriure’t al I Campionat Català de Futvòlei masculí i femení que tindrà lloc a la platja de Gavà del 23 al 25 de juliol. L’Associació Catalana de Futvòlei, un dels 20 esports on Catalunya competeix oficialment, ofereix la possibilitat d’inscriure’s i, els guanyadors/es, tindran un premi molt especial: representar Catalunya a les últimes etapes de la Lliga Mundial organitzada per la Federació Internacional de Futvòlei. A banda de veure el millor futvòlei del país, hi haurà sorpreses i molts regals per a tots els participants.

Si t’agrada el futvòlei no dubtis a participar-hi. I si no l’has practicat mai però et ve de gust passar-ho d’allò més bé fent esport, vine també!

Inscripcions a www.futvolei.org

Durant la setmana prèvia es faran clínics per a nens i nenes. La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes us anima a participar-hi! Una nació, una selecció!