28.06.10

Catalunya campiona!

La selecció derrota 3 a 0 a l’Argentina després de dues finals fallides

La selecció catalana masculina va aixecar la Copa Amèrica d’hoquei patins després de dos subcampionats seguits. A casa, a Vic, el combinat de Jordi Camps es va avançar al minut 6 mitjançant Torra i dos minuts més tard, al 8′, Titi Roca encarrilava molt bé el partit.

A la segona part Catalunya va saber controlar el matx i després que l’Argentina enviés una pilota al pal, Panadero, acte seguit, va fer el 3 a 0 final. En acabar els protagonistes estaven exultants.

Jordi Camps, el seleccionador, va dir ”realment era esperat i desitjat, ha estat una victòria molt maca”. Sergi Fernández, el nostre porter català, destacava ”s’havíen jugat dues edicions, no s’havia guanyat el títol i aquest any es jugava a casa i per a tots era un orgull poder defensar aquesta samarreta a la nostra ciutat i al final s’ha aconseguit”.

La Plataforma que hi va ser representada pel seu vicepresident Sr. Sergi Blàzquez i que va omplir el pavelló de pancartes i banderes, felicita als campions. I com s’escoltava ahir per part del públic no es cansa de reclamar: una nació, una selecció! La propera edició de la Copa Amèrica masculina es disputarà al 2012 a Xile. Allà hi serem defensant el títol de campions!

Catalunya: Sergi Fernández, Panadero, Ordeig, Titi Roca i Torra -cinc inicial- Gual, Bancells, Jordi Bargalló i Rocasalbas.

Argentina: Kennan, Nicolia, Ordoñez, Abalos i Martin -cinc inicial- Soria i Romero

[Video] Crònica del partit de Televisió de Catalunya