23.06.10

Tots a la Copa Amèrica d’hoquei patins

Benvolguts i benvolgudes col·laboradors/es,

La Copa Amèrica d’hoquei patins que aquests dies es celebra a Vic és un esdeveniment especial pel que fa a la reivindicació pel reconeixement internacional.

A part que l’organització i celebració d’aquesta competició amb seleccions de 10 països, entre ells Argentina, Xile, Brasil i Alemania, però també Sudàfrica i els EUA, sigui en sí mateixa un èxit per les traves que s’han hagut de superar per arribar-hi; el fet més important rau en el fet que la Federació Catalana de Patinatge continua treballant pel reconeixement internacional i sumant complicitats de federacions d’altres països. Tard o d’hora la poma caurà i tornarem a veure el patinatge català reconegut dins la F.I.R.S i per sempre.

És per això que t’animem a venir a VIC, especialment aquest proper cap de setmana, a les 6 de la tarda, tant dissabte com diumenge, per donar suport al treball de la Federació Catalana de Patinatge i a les nostres seleccions.

Aquí trobareu tots els resultats i horaris de la competició.

Bona revetlla i Una Nació Una Selecció!