22.06.10

Plàcid debut a la Copa Amèrica de Vic!

Catalunya 9-Uruguai 1

Catalunya, dirigida per Jordi Camps, va passar per sobre l’Uruguai de una forma contundent i deixant clar que anem en busca del títol. Els nostre van trigar 4 minuts en inaugurar el marcador amb un gol de Titi Roca, i un minut més tard el marcador ja situava el 2 a 0.

Al descans s’hi va arribar amb 5 a 1 favorable a Catalunya que foradava sense problemes, una vegada i una altre, la defensa sud-americana. A la represa, gols i més gols, fins al 9 a 1. La curiositat és que van marcar tots els components de la nostra selecció menys Bancells. Segur que tindrà temps de fer-ho en els propers partits.

Abans del debut de Catalunya, hi va haver la inauguració de la Copa Amèrica de Vic. En el torn dels parlaments, el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, va demanar als participants que quan tornin a casa ”expliquin que han estat en un país d’acollida, un país que vol tenir veu pròpia al món’‘.

El president de la Confederació Sud-americana, Armando Quintanilla, va dir que ”aquesta confederació és la més important del món gràcies a Catalunya”. La secretaria general de l’esport, Anna Pruna, va manifestar que ‘‘la competició servirà per projectar Catalunya al món i remarcar el seu potencial esportiu”.

Avui dimarts, primer partit de les noies i segon dels nois. Catalunya s’enfronta a Brasil (20h) en categoria femenina mentre en categoria masculina Catalunya se les veurà amb Xile (21:30h)