16.06.10

La IV Olla de Núria ja és aquí!

Els corredors podran inscriure’s amb Catalunya

Avui ha tingut lloc la presentació de la IV Clàssica a l’Olla de la Vall de Núria, que es disputarà el proper diumenge 18 de juliol, al Local Social de la Unió Excursionista de Vic, Entitat organitzadora de la prova conjuntament amb Vall de Núria.

La taula de presentació ha estat molt ben nodrida amb l’Eduard Comerma, President de l’Entitat, en Pep Bisquert i en Jordi Godayol, els directors de la prova, la Ruth Bober, la relacions públiques de Vall de Núria, en Lluís Aloy, el President del nou circuit internacional de les nacions del que forma part l’Olla de Núria, en Just Sociats, un dels millors atletes catalans, membre de la Selecció Catalana, en Miquel Duran, gerent de l’Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Vic, en Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Pro Seleccions Catalanes i en Jesús Auré, Coordinador Provincial i Institucional del Consell Català de l’Esport.

Hi ha confirmades 14 nacions d’arreu d’Europa, Amèrica del Sur i Central i els millors corredors del món estan confirmats: Kilian Jornet, Agustí Roc, Michel Rabat, Ricardo Mejía, Just Sociats, Emanuela Brizio, Corine Favre, Tina Bes o la fondista olímpica a Vancouver, Laura Orgué, entre d’altres.

Kilian Jornet, és el nostre màxim exponent i intentarà, per Catalunya, endur-se de nou la victòria com l’any passat.