15.06.10

Catalunya torna a casa amb dues medalles d’or

La selecció de físic-culturisme queda quarta en l’Europeu de França

Joan Cortés i Jordana de Haro han aconseguit l’or en el Campionat d’Europa de Físic-Culturisme celebrat el passat 5 de juny a la ciutat francesa de Fos-sur-Mer. En aquesta 14a edició, la selecció catalana aspirava a nou medalles i els resultats van ser més que satisfactoris. Als dos ors, hem de sumar un bronze de Montse Tello en bodyform i la resta d’aspirants es va classificar entre els deu primers de grup.

L’esdeveniment és el més important del vell continent i va aplegar més d’un centenar d’esportistes repartits en seleccions tan potents com la d’Eslovènia o França. Els bons resultats dels nostres,van portar a Catalunya en un quart lloc de la general per darrere d’Itàlia que va quedar tercera.

Així doncs, l‘Europeu ha estat un nou èxit de Catalunya dins el marc internacional que avala el treball efectuat per la Federació Catalana de Físic-culturisme en aquests darrers anys.

Enhorabona!