09.06.10

”La samarreta” dóna la volta al món

Marca, As, ESPN es fan ressó de la notícia

Els mitjans de comunicació de Madrid s’han estirat dels cabells aquest matí en veure els quatre candidats a la presidència del FC Barcelona units perquè Catalunya participi oficialment al Mundial de futbol del Brasil 2014. Més de 1.300 comentaris ha rebut el web de Marca, mentre l’edició impresa destacava: ”Los candidatos votan Catalunya”. 

L’As, l’altre diari esportiu espanyol, titulava: ”Los candidatos quieren a Catalunya en Brasil 2014” i tot seguit adjuntava les fotos de tots ells amb la samarreta oficial de la campanya que es podrà adquirir el proper diumenge 13 de juny als quioscos comprant el diari AVUI + 5 euros.

La premsa internacional també s’ha fet ressó de la iniciativa de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. ESPN i Oreporter explicant amb molta exactitud la nostra voluntat de competir com a nació a banda d’Espanya.

Us adjuntem els dos links d’aquests diaris electrònics brasilers: