05.06.10

La Plataforma Proseleccions, col·laboradora de FiraMerCAT

Jornada d’homenatge i reconeixement a tots els productes catalans a Girona

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes estarà des d’avui divendres fins el proper diumenge a FiraMerCAT, un espai que vol donar a conèixer i fomentar l’ús de la nostra llengua en tots els àmbits. Des dels serveis, passant per l’etiquetatge dels productes o l’educació. És per això que en l’àmbit de l’esport, un dels principals objectius serà donar a conèixer les seleccions catalanes i el seu reconeixement i oficialitat amb els 20 esports reconeguts actualment, un aspecte clau per donar a conèixer la nostra llengua i seleccions pròpies.

La Plataforma doncs, difondrà el seu missatge i també ha preparat un conjunt d’activitats per difondre la realitat esportiva actual. A l’estand de la Plataforma material, un ping-pong per jugar i la foto en tamany real de l’onze incial de la selecció catalana de futbol on us podreu fer una foto. FiraMerCAT se celebra durant aquests dies al Palau de Fires de Girona i d’entre altres coses, podreu veure la recreació d’un habitatge a càrrec d’IKEA on s’incorporen productes catalans, un viatge de retrobament amb l’Alguer, un quiosc de revistes en català, aprendrem l’art de fer neules, podem prendre una tònica catalana i gaudir dels concerts, gegants i gralles que ambientaran tot el recinte.

Per més informació:

http://www.detotcat.cat/cat/index.php