05.06.10

Catalunya guanya la primera Prince Albert II d’Special Olympics

López i Fau, millor jugador i porter, respectivament

La selecció catalana d’Special Olympics va guanyar el passat 6 de maig la primera Prince Albert II Football Cup, celebrada al principat de Mònaco. Catalunya va guanyar a Mònaco per la mínima en un duel que es va resoldre als penals. Els catalans ens vam imposar en aquest nou torneig que s’ha consagrat com una competició de nivell i prestigi. El català David López es va proclamar com el millor jugador del Prince Albert II i Miguel Fau, va ser escollit millor porter.

Així doncs, Catalunya va ser la millor de les vint-i-dues seleccions participants. La inauguració va estar presidida pel Príncep Albert, el ministre d’educació de Mònaco Paul Masseron i l’alcalde de la ciutat, Georges Marsan. També des de Catalunya s’ha lloat la gesta aconseguida pels nostres esportistes. El president de la Generalitat José Montilla també va expressar la seva més sincera enhorabona afirmant que “mitjançant l’esport, ajudem el conjunt de la societat a conèixer i relacionar-se amb aquestes persones”.