01.06.10

Triomf in extremis de Catalunya davant Suècia (3-2)

Futsal

Catalunya va prendre avantatge gràcies a dos gols d’Ivan Mateos. Els suecs però van empatar el partit (2-2) a principis de la segona part i quan ja pràcticament es donava per finalitzat el partit Villa va certificar la victòria final (3-2). El seleccionador català José Antonio Fernández ha destacat “el bon paper que van fer els dos porters d’ambdós equips” i “les ganes de guanyar que va tenir l’equip en tot moment“.

Per la selecció catalana de futsal, el V Dia de les Seleccions és un dia molt important: “s’ha de creure amb tot el que signifiqui la representació de Catalunya al món i el Dia de les seleccions ens motiva perquè va més enllà d’un compromís esportiu“, afirma Fernández.

En aquesta línia també ha coincidit el president de la Federació Catalana de Futsal Jordi Eduardo:  “Que Catalunya competeixi internacionalment significa una oportunitat infinita de donar-nos a conèixer i en aquest sentit hem de recolzar la campanya de Brasil 2014 i des de la Federació també lluitarem per classificar-nos pel Mundial de Colòmbia del 2011 on volem ser-hi presents“.

CATALUNYA 3
Ivan Mateos (2); Villa (1)

SUÈCIA 2
Joakim (1); Sidney (1)