01.06.10

Comas certifica un cop més la seva condició de campió del món

Biketrial

Dani Comas va deixar el públic encisat amb la seva exhibició de biketrial, puntuable pel rànking. L’espanyol Javi Alonso no va saber completar totes les proves i va quedar en tercera posició, mentre que l’altre rival, el francès Vincent Hermance no va posar les coses tan fàcils a Comas. L’empat entre Catalunya i França es va resoldre a l’últim obstancle on el francès va penalitzar amb un peu mentre Comas va acabar la competicó amb tot de zeros.

Aquest va ser el darrer torneig internacional del Dia de les Seleccions catalanes a Tortosa i un dels més atractius amb espectacle de llums i música on el públic va gaudir sense fre. La competició va donar pas posteriorment als concerts de Lexu’s, Els Pets i Brams que van tancar la jornada.

Classificació:

1r Dani Comas (Catalunya)
2n Vincent Hermance (França)
3r Javi Alonso (Espanya)