01.06.10

Catalunya perd en els darrers minuts contra Holanda (15-21)

Korfbal

La selecció catalana de korfbal va acabar perdent en un partit molt igualat contra Holanda, una clara aspirant al Mundial d’aquest any i on seran els amfitrions de la competició. El partit va ser un duel de nivell i els catalans es van trobar davant una selecció amb més tradició i consolidada tot i que no es van donar mai per vençuts. A més, el partit també va servir pel debut dels jugadors júniors de la nostra selecció a l’absoluta: Marc Castillo, Berta Alomà, José Manuel Álvarez, Javi Navarro i Irene Figueroa van demostrar el talent amb que pugen les noves promeses del korfbal català.

L’empat a 9 de la mitja part deparava un partit ajustat que va continuar igualat fins el minut 27 de la segona on els holandesos van agafar una diferència que començava a ser perillosa (14-16). És en aquest punt on els catalans es van estancar, mentre que els holandesos anaven augmentant la diferència en el marcador fins el 14-21. Un darrer gol de Catalunya va tancar el marcador (15-21) però de ben poc va servir.

No obstant, el debut de nous seleccionats a l’absoluta i la lluita fins el darrer moment per la victòria, van donar molt bones sensacions i anima a seguir treballant per poder escalar posicions al proper Mundial. Enhorabona!

CATALUNYA

Xavi Vidal; Alexis Escardibuc; Monte Cortés; Berta Alomà; José Luis Jurado; Xavi Blàzquez; Raquel Varela; Jessica Lechuga

HOLAND/A

Rob Pielle; Joris Keeman; Stephan Gammers; Uvieu Korfeknie; Silvia Van Hooff; Willis Van Hoof; Yvonne Memmuser; Melissa Van Bellninger; Sander Van Maarra