01.06.10

Catalunya perd contra la selecció d’Euskadi, vigent campiona del món

Estirar la corda

La selecció catalana d’estirar la corda va oferir un gran espectacle la tarda de dissabte al Parc Teodor Gonzàlez de Tortosa. Els bascos, vigents campions del món, van derrotar amb claredat als nostres (2 estirades a 0) en aquest duel de tug of war. Lluís Teruel, el capità de Catalunya, va buscar la part positiva de la derrota: “Volem competir per la nostra selecció i fer-nos un nom i haver jugat contra Euskadi ens ha enfortit per ser un equip sòlid i conjuntat“.

La selecció catalana d’estirar la corda va tornar al Dia de les Seleccions després de dos anys i ho va fer a l’exterior en pista indoor on es van sentir còmodes malgrat la derrota. El repte d’ara endavant està amb l’Europeu d’Andorra del proper 29 de juny.

SELECCIÓ CATALANA

Lluís Teruel, Andreu Torné, David Cuixart, Román Calero, Òscar Donaire, Dani Orts, Nicolau Fernández, Sergi Pérez i Josep Maria Batet

SELECCIÓ D’EUSKADI

Edu Mendizábal, Ibon Badiola, Oier Azkorbe, Txabi Ardanza, Gorka Larrañaga, Asier Arieta Araunobeña, Mikel Lasuen i Josu Eiakuria