28.05.10

Buff Epic Run, la cursa del V Dia de les Seleccions

Amb 7 quilòmetres de recorregut, s’obre a tots els públics

La Buff Epic Run de Tortosa serà, sens dubte, una de les grans activitats del V Dia de les Seleccions d’enguany. Aquesta cursa d’obstacles està oberta a tothom i té un recorregut de set quilòmetres carregats de sorpreses i emocions.

El punt de sortida i arribada serà el Parc Teodor González de Tortosa i la llera del riu Ebre serà un dels punts més neuràlgics de tot el recorregut on podrem trobar, entre d’altres proves, una travessa amb pneumàtics per l’aigua, una piscina d’espuma i bales de palla. Els set quilòmetres portaran als participants a fer un recorregut per tota la ciutat i també passarà pel castell i el barri jueu de Tortosa.

Aquesta Buff Epic Run és la tercera edició i després de l’èxit de les dues anteriors edicions a Barcelona, la de dissabte marcarà diferències. L’organitzador Albert Padró afirma que “a Barcelona sempre s’ha fet durant l’hivern i amb aquesta, el que volem és promoure una nova edició de primavera”, i afegeix que “el component festiu i reivindicatiu manarà sobre el competitiu ja que l’objectiu és gaudir de la cursa i anar tots a l’una amb les seleccions catalanes”.

Recordeu que la Buff Epic Run se celebrarà aquest dissabte a partir de les 18h i tots aquells que encara us vulgueu inscriure ho podeu fer a través del següent enllaç:

http://www.championchip.cat/inscripcions/inscripcion.asp?carrera=134