27.05.10

Catalunya-Euskadi d’estirar la corda

La selecció catalana rep a Tortosa els actuals campions del món

La selecció catalana d’estirar la corda s’enfrontarà contra l’actual campiona del món, la basca, en 640 kg.  La selecció d’Euskadi viatja a Tortosa per protagonitzar un altre partit internacional que se suma al de futsal, tennis de taula i korfbal. Catalunya vol donar la sorpresa i demostrar que afronta amb garanties l’Europeu d’Andorra del proper 29 de juny, competició organitzada per la federació internacional d’aquest esport, la TWIF.

La cita serà aquest dissabte, dins el V Dia de les Seleccions Catalanes, al parcTeodor González de Tortosa a partir de les 20.30h. En aquesta ocasió, la modalitat serà l’indoor basada en una pista feta amb material de goma on el millor de tres tirades, s’endurà el triomf. Els pesos aniran de 640, 720 i més de 720 quilograms i l’accés serà lliure.

A continuació us detallem les convocatòries de totes dues seleccions.

SELECCIÓ CATALANA

Lluís Teruel
Andreu Torné
David Cuixart
Román Calero
Òscar Donaire
Dani Orts
Nicolau Fernández
Sergi Pérez
Josep Maria Batet

SELECCIÓ D’EUSKADI

Edu Mendizábal
Ibon Badiola
Oier Azkorbe
Txabi Ardanza
Gorka Larrañaga
Asier Arieta-Araunobeña
Mikel Lasuen
Josu Eiakuria