19.05.10

Oberta la preinscripció de l’Olla de Núria

La cursa acull novament el Torneig de les Nacions amb Jornet confirmat

Avui, s’obra el període d’inscripció per la IV Clàssica Olla de Núria, la cursa de muntanya puntuable també pel Torneig de les Nacions (II Grand Prix of the Nations) que se celebrarà el proper 18 de juliol a la Vall de Núria dins el nou circuit de la Mountain Running International Cup (MnRic). Tots els corredors podran optar per representar la nació amb la que més se sentin identificats, sense discriminació de cap tipus.

Les diferents proves internacionals de la MnRic van començar el passat 2 de maig a Arratzu Lasterketa (País Basc) i continuaran el proper 27 de juny a l’Olympus Marathon de Grècia. La tercera prova serà a Catalunya, coincidint amb l’Olla de Núria i posteriorment restaran tres curses més: 22 d’agost la Cursa dels Pérics (França); 5 de setembre la Becca di Nona (Itàlia) i 7 d’octubre la Toubkal Marathon (Marroc).

La MnRic doncs, coincideix amb la clàssica cursa de l’Olla de Núria que l’any passat va tenir com a guanyador indiscutible el corredor català Kilian Jornet, l’actual campió del Món que ha confirmat la seva presència també per l’edició d’enguany. Jornet encapçala una llarga llista de corredors de nivell reconeguts internacionalment que certifiquen la categoria d’aquesta prova oberta a tothom.

De la mà de la Unió Excursionista de Vic, Buff i la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes us convidem a participar un any més de l’Olla de Núria. Podeu fer les vostres inscripcions a través del web: www.olladenuria.cat

També us convidem a llegir la darrera entrevista a Kilian Jornet que ens parla d’aquesta cursa.

https://www.seleccions.cat/images/stories/pdfs/sel34.pdf