10.05.10

El Mundial 2011 haurà d’esperar

Catalunya perd 3 a 4 contra Lituània en el partit pel cinquè lloc

Catalunya ha perdut aquest migdia davant Lituània en el IX Campionat d’Europa de Futsal on estava en joc una plaça pel proper campionat del món. Els homes de Juan Antonio Fernández no han pogut superar a una selecció de Lituània que s’ha mostrat com un equip més compacte, demostrant un cop més que els equips de l’est del continent arribaven aquí amb molt bon estat de forma.

Tot i la decepció d’última hora, ja que tan sols ha faltat un pas per classificar-se pel mundial, Catalunya encara pot tenir opcions de ser a Colòmbia en cas que hi hagués algún problema amb qualsevol de les altres seleccions classificades. Catalunya seria la primera selecció a ocupar la plaça fruit del sisè lloc obtingut. Enhorabona per la bona feina feta a tota la selecció en aquest Europeu!

Catalunya: Dani, Paredes, Jordi Torra, Requena i Rafa G. – Edu Prat, Fargas, Francis, I. Mateos, Edu Velilla, Sergi, J.M.Vila i Durán.

Lituània:
Sergei, Alexei, Busel, Nikitin i Maryonin – Atis i Valery.

Àrbitres: Osun (Isr) i Smupilar (Blr).

Gols: 1-0
m.3, Jordi Torra; 1-1 m.7, Busel; 1-2 m.8, Alexei; 1-3 m.11, Nikitin; 2-3 m.16, Francis; 3-3 m.17, Francis; 3-4 m.33, Nikitin.