07.05.10

Catalunya es juga avui una plaça pel Mundial

La selecció sense opcions a l’Europeu al perdre 0 a 4 contra Bielorússia

Catalunya ha perdut davant Bielorrússia, una altre de les favorites per aconseguir el títol de campions d’Europa, per 0 a 4. Els homes de Juan Antonio Fernández s’han mostrat competitius durant tot el partit, però la major corpulència i fortalesa dels jugadors rivals, i sobretot la gran qualitat d’un home que ha estat el que ha desequilibrat el partit (Zholaner), és el que ha fet decantar el marcador.

Catalunya però, encara té opcions de quedar cinquena i aconseguir el seu objectiu: classificar-se pel mundial de Colòmbia 2011. A la primera meitat tots dos conjunts han sortit a controlar el partit i les seves possessions fins que al minut 14 Zholaner ha fet el 0 a 1.

Ha estat un cop dur per Catalunya que fins aleshores estava jugant bé. La incertesa d’aquest gol inicial ha descol·locat l’equip que ha encaixat el 0 a 2 i 0 a 3 abans del descans. A la segona part Catalunya ha sortit decidida a remuntar el partit, però novament Zholaner feia el 0 a 4, el tercer del seu compte particular. Catalunya pensa ja en el proper enfrontament d’avui divendres contra Israel on buscarà classificar-se per l’ultim partit del dissabte, on es jugarà aquest cinquè lloc tant desitjat. El partit comença avui a les 16:30 (15:30 hora catalana).

Catalunya: Dani, J.M. Vila, Rafa G., Requena i Durán – Edu Prat, Paredes, Jordi Torra, Fargas, Francis, I. Mateos, Edu Velilla, Sergi i Cortacans.

Bielorrússia: Kuazi, Dmitri, Alexandr, Zholaner i Mayorau – Viktor, Yakimozo i Aliakser.

Àrbitres: Nihaul (Bel) i Sykoparhil (Txe).

Gols: 0-1 m.14, Zholaner; 0-2 m.17, Dmitri; 0-3 m.19, Zholaner; 0-4 m.32, Zholaner.