05.05.10

República Txeca 3-Catalunya 1

Bona imatge tot i la derrota en el primer partit de l’Europeu

Catalunya ha perdut (3-1) el seu primer partit en l’Europeu de futsal que es disputa a Rússia. L’equip de Juan Antonio Fernàndez ha donat una molt bona imatge davant de la selecció txeca, una de les favorites per guanyar el títol al ser subcampions del torneig. La República Txeca ha començat fort el partit i el minut 7 s’han avançat al marcador mitjançant Krauss.

A la segona part Catalunya ha començat dominant el joc i el ritme del partit però una errada ha propiciat el segon gol obra de Yaroslav. L’equip no s’ha rendit i fruit d’això ha arribat el 2 a 1 obra de Edu Velilla. Quan més pressionava la selecció i feia mèrits per l’empat Uhuir ha sentenciat amb el 3 a 1 final.

El seleccionador català ha recordat que el partit important es el del dijous, quan comença realment la competició per Catalunya, i espera ja tenir tots els jugador en plena forma, ja que si no hi ha cap sorpresa es trobará amb Bielorrússia en el partit de quarts, que de guanyar-lo ens donaria la classificació pel Mundial. 

República Txeca: Ales, Uhuir, Krauss, Fichtner i Goy – Yuroslav, Peter Song, Rott, Sikora, Marek, Stojaník, Kes, Smeral, Šnídl, Rune.

Catalunya: Dani, J.M. Vila, Rafa G., Requena i Durán – Edu Prat, Paredes, Jordi Torra, Fargas, Francis, I. Mateos, Edu Velilla, Sergi i Cortacans.

Àrbitre: Pavel (BLR) i Burdakov (RUS).

Gols: 1-0 m.7, Krauss; 2-0 m.24, Yaroslav; 2-1 m.25, Edu Velilla; 3-1 m.39, Uhuir.

Altres partits: Rússia 12 – Israel 0 (grup A); Ossètia 8 – Kyrgyzstan 2 (grup C)