03.05.10

Comença el Campionat de Catalunya de rugby lliga

Barça i Cornellà, les noves incorporacions

Aquest dissabte va arrancar per segon any consecutiu, el Campionat de Catalunya de rugby lliga. La primera jornada va deparar un CR Valls-Reus contra l’INEF Lleida amb victòria d’aquest últim per un contundent 8-74.

Des de l’Associació Catalana de Rugby Lliga, ACRL, es preveu un Campionat molt competitiu que s’ha reforçat amb dos equips nous: el FC Barcelona i el Cornellà. Amb l’entrada del club blaugrana es preveu potenciar el campionat i ampliar la seva cobertura mediàtica i de prestigi a nivell mundial. D’altra banda, la selecció catalana de rugby XIII, reconeguda oficialment també es beneficiarà de la introducció d’aquests dos nous equips, permetent reforçar el nivell de cara als tornejos europeus i internacionals.

Recordem que el BUC de Barcelona és el vigent campió després de guanyar al CR Sant Cugat (26-38), en una final molt disputada el passat 2009. Ara, l’Associació Catalana de Rugby Lliga (ACRL) afronta de nou el repte amb una aposta en ferm per consolidar la lliga i fer-la competitiva i atractiva per tot el públic. Així doncs, la llista definitiva d’equips que participaran en el Campionat de Catalunya de rugby lliga 2010 queda configurada per: BUC, Geieg, FC Barcelona, CE INEF Lleida, CR Sant Cugat, CR Cornellà, CR Valls – Reus.

Per més informació, us enllacem amb la web oficial de l’ACRL: www.rugbylliga.cat