30.04.10

Tercer lloc en la Mediterranean Cup

La selecció catalana de bowling guanya 5 medalles

Cinc medalles s’ha endut la selecció catalana de bowling en la darrera Mediterranean Challenge Cup celebrada a la ciutat de Pafos, a Xipre, del 13 al 18 d’abril. Amb aquest resultat la selecció catalana s’ha situat en tercera posició del medaller final del campionat, darrere d’Israel (8 medalles) i d’Itàlia (6 medalles).

En la prova individual femenina Sandra Torrents es va emportar el bronze amb 1.189 pals (198,2 de mitjana). Mentre que en la prova màster femenina, Torrents va repetir bronze igual que el seu company Marcial Ovide, aquest en categoria masculina.

Pel que fa a la prova de parelles, la masculina formada per Marcial Ovide i Lluís Montfort, van endur-se la medalla d’argent amb un total de 2.533 pals (211,10 de mitjana) i la parella femenina, amb Sandra Torrents i Cristina Sanz, van obtenir la medalla de bronze amb un total de 2.291 pals (190,90 de mitjana).

A continuació, us enllacem la taula classificatòria final:
http://www.etbf.eu/history/mcc/lists/MCC2010.pdf