26.04.10

Compte enrere pel campionat d’Europa

J.A. Fernàndez: “El nostre objectiu es quedar entre els cinc primers”

26/04/10

Ahir diumenge la selecció catalana de futbol sala realitzava l’ultima sessió d’entrenament de cara l’important compromís que té l’equip a partir del proper dia 4 de Maig a Rússia, i que no és altre que fer un bon paper en el Campionat d’Europa.

Serà difícil donada la qualitat de les seleccions que hi participen però pel seleccionador català Juan Antonio Fernàndez, el nostre objectiu no és altre que mirar de quedar entre els cinc primers i guanyar-nos un lloc pel mundial del proper 2011“.

La confiança del seleccionador és absoluta en els seus jugadors si tenim en compte que en aquest europeu hi participen 12 conjunts d’una qualitat contrastada, i això Juan Antonio Fernàndez ho sap: “no es cap secret que els equips de l’est estan forts, són els favorits, però els meus jugadors estan molt mentalitzats”.

EL GRUP MÉS FORT

Per començar, a la nostra selecció no els va acompanyar la sort en el sorteig de grups, ja que d’entrada han d’enfrontar-se a Bielorússia i Osètia del Sud.Sabem que és el grup més dificil. Bielorússia està entre les favorites per guanyar, i Osètia és la revelació, però prefereixo començar contra aquestes bones seleccions, ja que d’aconseguir la classificació aniriem a Kaliningrad amb més força“.

Segons el tècnic, que ja porta des de 2006 al front de la selecció: tinc uns jugadors que ho donaran tot a la pista, meitat veterania, meitat joventut. Hi ha un enorme ambient de grup, il·lusió i hem avançat molt en els últims anys. No vull parlar d’absències, sempre n’hi ha, però confio en aquest grup”. Prova d’aquesta confiança és que hi ha tretze jugadors que han disputat l’últim playoff pel títol de lliga a Ripoll, i l’altre (Marc Paredes del Cardedeu) ja va estar amb la sots 21 a Praga“.

CALENDARI DE CATALUNYA


Dimarts 4 de Maig:
Presentació dels equips participants: Bulgària, Abkhazia, Rússia, República Txeca, Polònia, Kyrgyzstan, Bielorússia, Catalunya, Osètia del Sud, França, Bèlgica i Finlàndia.

Dimecres 5:
Catalunya – Osètia del Sud. 11:30 (12:30 hora local).

Dijous 6:
Catalunya – Bielorússia. 15:30 (16:30 hora local)

Els quarts de final es disputarán el divendres 7, les semifinals el dissabte 8, i la final es disputaria el diumenge 9.