22.04.10

I nosaltres per què no?

Gibraltar jugarà el Campionat d’Europa d’esquaix on també hi ha Espanya

Defensem la llibertat esportiva i valorem molt positivament que Gibraltar pugui participar al campionat d’europa d’esquaix que comença aquest 27 d’abril a l’Aix-en-Provence a la Catalunya Nord. La pregunta és: per què a Catalunya no se la deixa competir? per què novament la federació espanyola i el Consejo Superior de Deportes ens ho impedeixen?

El 2006 Gibraltar va ser admesa com a membre provisional de la UEFA però un any més tard Ángel María Villar, president de la Federació Espanyola de Futbol i vicepresident de la FIFA i la UEFA, va fer mans i manigues per expulsar-los amenaçant en retirar els clubs espanyols i la pròpia selecció espanyola de les competicions internacionals. Veurem què fan ara. La participació de Gibraltar és la demostració què les coses cauen pel seu propi pes i que amb els sentiments i voluntats de milers de persones no es juga. I més tenint en compte que la llei permet afiliar-se lliurement a qualsevol federació internacional.

Junts, l’acabarem portant!    

Per veure els països participants al Campionat d’Europa d’Esquaix cliqueu aquí.    http://www.eurosquash2010.com/spip.php?rubrique3?=en