11.04.10

Nova xerrada esportiva per les consultes del 25A

Sergi Blàzquez oferirà una conferència a Martorell

El 25 d’abril arriba la quarta consulta sobre la independència de Catalunya i la Plataforma Proseleccions es torna a sumar a la roda de xerrades i conferències prèvies a la cita. Després de passar per diferents poblacions com el Masnou, Sant Andreu de Llavaneres o la darrera a Cubelles, la localitat escollida per aquesta ocasió és Martorell. Juntament amb l’entitat Martorell Decideix, Sergi Blàzquez oferirà una xerrada sobre el paper de les seleccions esportives catalanes i la lluita pel seu reconeixement. A la xerrada també l’acompanyarà l’exjugador d’hoquei patins Ivan Tibau i l’acte serà presentat pel Sr. Cisco Querol, membre de la Penya Barcelonista de Martorell, que enguany celebra el seu 50è aniversari. Serà aquest proper 12 d’abril a les 20 hores a la Casa de Cultura de la Vila, al Carrer Francesc Santacana, 13.