09.04.10

La sub-19 de korfbal queda vuitena del Mundial d’Holanda

Holanda campiona indiscutible

La selecció catalana sub-19 de korfbal torna a casa amb una vuitena posició en el Mundial d’Holanda celebrat aquest passat cap de setmana. Aquest resultat no ha satisfet a l’equip entrenat pel seleccionador Rosendo García que venia de fer un cinquè lloc l’any passat i esperava superar les expectatives. No obstant, vam protagonitzar una primera jornada de rècord guanyant els tres partits disputats davant Romania, Sud-Àfrica i Anglaterra i sent líders provisionals amb sis punts.

El segon dia però, vam veure l’altra cara de la moneda i tot es va tòrcer: derrota contra Bèlgica –a priori previsible perquè partien com els favorits-, Holanda i contra Portugal on vam perdre la possibilitat d’arribar a les semifinals. Diumenge quedava el repte de repetir, si més no, la cinquena posició del 2009 però no es va aconseguir al perdre contra la República Txeca i Alemanya. Finalment, Catalunya va quedar vuitena. Temps hi haurà per anar millorant!

Resultats:

CATALUNYA: 23 – Romania: 2
CATALUNYA: 18 – Sud Àfrica: 3
Anglaterra: 7 – CATALUNYA: 13
Bèlgica: 16 – CATALUNYA: 6
Portugal: 13 – CATALUNYA: 12
JTT Est: 19 – CATALUNYA: 5
CATALUNYA: 11 – República Txeca: 14
CATALUNYA: 8 – Alemanya: 14

Classificació:

1.- Holanda
2.- Xina Taipei
3.- Bèlgica
4.- Portugal
5.- Anglaterra
6.- República Txeca
7.- Alemanya
8.- CATALUNYA
9.- Hongria
10.- Polònia
11.- Sud Àfrica
12.- Romania