08.04.10

Kilian Jornet presenta la Mountain Running Internacional Cup

”Em sento català i no es pot excloure cap nació”, afirma

La Mountain Running Internacional Cup s’ha presentat aquest matí oficialment, un certamen de 6 grans proves internacionals que inclou el Gran Prix of the Nations, guardó que s’endurà la nació que sumi més punts al llarg del certamen.

Kilian Jornet que representarà Catalunya a la prova de l’Olla de Núria del proper 18 de juliol ha valorat la Mountain Running Internacional Cup que neix després de l’expulsió de Catalunya i Euskadi ara fa dos anys de la Internacional Skyrunnig Federation (ISF): ”és una idea molt positiva, el circuit de l’ISF ha perdut molt perquè s’han fet massa curses i d’un nivell més baix. És important un circuit fort per trobar els millors d’aquest esport. L’Olla de Núria és molt mítica i s’ha de valorar el fet que s’instauri dins aquest circuit internacional. Hi competiré amb Catalunya: és una cosa de sentiment i em sento català”. A l’acte hi han assistit: Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Kilian Jornet, Lluís Aloy, director del circuit i Pep Bisquert, director de l’Olla de Núria.

Tota la informació del circuit a www.mnric.com

Una Nació, una Selecció!