07.04.10

Actualitat.eu entrevista a Sergi Blàzquez

Estem treballant amb tres federacions grans”, afirma el vicepresident de la Plataforma

El nou portal digital actualitat.eu, entrevista en exclusiva al vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes després de la confirmació i presentació oficial de Tortosa com a seu del Dia de les Seleccions d’enguany. En aquest nou diari digital que pretén convertir-se en una de les capçaleres catalanes per internet de referencia, Blàzquez parla sobre els projectes que té la Plataforma actualment: ”estem treballant amb tres federacions grans”.

Blàzquez també destaca el pes que tindrà Tortosa i el V Dia de les Seleccions, el futur del bàsquet català o la participació d’esportistes amb les seleccions catalanes de fora el Principat. Actualitat.eu, es defineix com un mitjà que permet estar informat i entretingut alhora i des de la Plataforma felicitem aquesta nova iniciativa i li agraïm el seu suport.

Per llegir l’entrevista íntegrament cliqueu el següent enllaç:
http://www.actualitat.eu/PERS-31032010.html