05.04.10

La selecció sub-19 de korfbal al Mundial

Tot preparat per la Copa del Món Junior d’aquest cap de setmana

La selecció catalana sub-19 de korfbal ha viatjat avui a Holanda i ja s’ha entrenat per la Copa del Món Junior que comença aquest divendres a Leek i acabarà diumenge amb un total de 12 seleccions nacionals i dos combinats regionals.

Catalunya ha quedat enquadrada en el grup A amb Anglaterra, rival a priori més difícil, Sud-àfrica i Romania. En aquesta primera fase, Catalunya disputarà tres partits el divendres sant. Posteriorment, dissabte s’enfrontarà amb Bèlgica, el partit més complicat de la selecció dirigida per Rosendo García. Els altres rivals seran Portugal i el combinat regional de l’Estque, inclòs a última hora per la baixa de Rússia que no hi serà present per problemes amb els visats.

Si Catalunya obtingués una bons resultats, arribaria a la cita de diumenge on es disputarà la final contra algun equip del grup B format per l’amfitriona Holanda, Xina Taipei, Polònia, la República Txeca, Hongria, Alemanya o el combinat regional del Nord.

Després de la sisena posició de la sub-16 a Holanda fa unes setmanes, és el torn de la selecció junior que repeteix escenari als Països Baixos. L’any passat van quedar cinquens, la millor posició aconseguida fins ara. Esperem que aquesta progressió segueixi.

Els seleccionats catalans sub-16 que s’han desplaçat a la Copa del Món són:

Nois: Raul Ramon, Dani Blanco, Magic O’Bryan, Jose M. Àlvarez, Aitor Sierra, Marc Castillo i Aitor Sierra.
Noies: Berta Alomà, Alba Navarro, Patricia Sanjuan, Irina Casado, Mireia Figuera, Olga Gandía iIrene Figueroa.
Cos tècnic: Rosendo García (entrenador), David Rúa (segon entrenador), Sergi Grumé (Teammanager) i Núria Ventura (fisioterapeuta)

Calendari:

Divendres 2 d’abril – 9.00h – CATALUNYA – Romania
Divendres 2 d’abril – 11.00h – CATALUNYA – Sud-àfrica
Divendres 2 d’abril – 14.00h – Anglaterra – CATALUNYA
Dissabte 3 d’abril – 9.00h – Bèlgica – CATALUNYA
Dissabte 3 d’abril – 11.00h – Portugal – CATALUNYA
Dissabte 3 d’abril – 14.00h – JTT Est – CATALUNYA
Diumenge 4 d’abril – Encreuaments i final