05.04.10

La selecció catalana de pentatló guanya dues medalles a Bath

Or en categoria masculina i bronze en la femenina

La selecció catalana de pentatló ha participat a l’International Competition For Youth A, una de les proves amb més nivell del calendari, i ha destacat pels seus resultats davant d’altres seleccions com Alemanya o Gran Bretanya. El campionat, celebrat a Bath del 26 al 28 de març, va ser organitzat per la Federació Anglesa que té fama pel gran nivell del seu combinat femení.

Els nostres van arribar a la cita amb cinc atletes (tres nois i dues noies) i un tècnic. Els resultats van ser més que satisfactoris. L’Aleix Heredia va guanyar la prova masculina, mentre que el Marcel Senpau va quedar en novena posició d’un total de 34 atletes repartits en sis nacions diferents.

En categoria femenina, Catalunya també va fer medalla. En aquest cas, bronze, de la Marta Garcia-Miquel, una de les més joves de les 36 atletes que competien. D’altra banda, la Núria Echevarría va fer una setena posició.

La selecció catalana, es referma un cop més internacionalment i demostra el seu nivell amb l’or en categoria masculina i el bronze en la femenina. Les properes cites: aquest mes de juny a Portugal i el juliol a Berna en campionats de juvenil i cadet.