23.03.10

La selecció sub-16 de korfbal, sisena del món

Millorada la 9a posició de l’any passat

Els objectius de Catalunya s’han complert. La selecció catalana sub-16 de korfbal ha aconseguit quedar entre les deu primeres de la Copa del Món celebrada aquest cap de setmana a Schijndel (Holanda). Els nois i noies entrenats per Albert Camprubí han obtingut un sisè lloc i han millorat la posició de l’any passat, novens.

A la primera fase, Catalunya no va poder amb Alemanya en el debut ni amb els amfitrions, Holanda, els grans vencedors del torneig. Posteriorment vam guanyar a la selecció de Polònia en els dos partits (8-5) i (5-3) i vam plantar cara a Anglaterra tot i perdre per un resultat ajustat (9-12) en l’encreuament dels segons de cada grup.

Camprubí ha apuntat però que “s’ha complert l’objectiu de la nostra selecció que per sobre del resultat, ha aconseguit cohesionar millor el joc i posar de manifest l’evolució d’aquest esport a casa nostra”.

El proper repte del korfbal català té cita a Holanda del 3 al 5 d’abril i en aquest cas, el Campionat del Món, serà el de la selecció sub-19.

Resultats de tots els partits:

Alemanya 11 – CATALUNYA 6
Holanda 22 – CATALUNYA 3
CATALUNYA 8 – Polònia 5
Anglaterra 12 – CATALUNYA 9
CATALUNYA 5 – Polònia 3
CATALUNYA 4 – Alemanya 17

Classificació general:

1.- Holanda
2.- Xina Taipei
3.- Rússia
4.- Anglaterra
5.- Alemanya
6.- CATALUNYA
7.- Sud-àfrica
8.- Polònia