22.03.10

Carme Ruscalleda, portada del Selecciona’t de març

Adrià, els germans Roca, Santamaria i Gaig a favor també de les seleccions

Cuina i seleccions van de la mà a la nova revista Selecciona’t d’aquest mes de març. La portada la protagonitza una dona, cuinera, internacional i sobretot catalana. Carme Ruscalleda reivindica la seva catalanitat i la representa gràficament amb un menat de cebes a les seves mans: Vull seleccions catalanes perquè estimo el meu país i a mi també em doldria si em sancionessin per fer la meva cuina catalana.

Al suport de Ruscalleda cap a les seleccions catalanes se sumen el dels altres quatre millors cuiners catalans i mundials: Ferran Adrià (portada del Selecciona’t el setembre del 2007), els germans Roca, Santi Santamaria i Carles Gaig. Tots ells ens diuen quin és el plat que millor defineix les seleccions catalanes. D’altra banda, també coincideixen amb que, establint un paral·lelisme entre la projecció mundial de la nostra cuina i la que té una selecció catalana reconeguda, la marca Catalunya i la seva obertura al món seria molt més gran.

Aquest Selecciona’t es complementa amb les nostres seccions habituals com el “De viatge” que ens trasllada cap a l’Illa de Man, el “Dóna la cara” on sortegem el nou llibre de Carme Ruscalleda CR20 signat per la mateixa autora o l’enquesta on us preguntem què us agradaria viure en el V Dia de les Seleccions del proper mes de maig. L’editorial per Marc Vives porta per títol “No vull existir” i la contra d’aquest mes ve signada per la periodista de TV3, experta en motor, Laia Ferrer, sota el títol “A boxes”.

També podreu conèixer les darreres novetats referents a les seleccions catalanes i la Plataforma Proseleccions. Entre elles trobareu un extens reportatge sobre el suport que des de la Plataforma es dóna a les consultes per la independència o com us podeu descarregar el nou MOD per jugar amb Catalunya al Mundial de Sud-àfrica en Play Station 3 i PC. 

Si encara no l’heu rebut i la voleu llegir, podeu clicar el següent enlllaç:
https://www.seleccions.cat/images/stories/pdfs/sel33.pdf