17.03.10

Tot a punt pel Campionat del Món sub’16 de korfbal

Catalunya viatja a Holanda amb modèstia

Després de mesos de preparació i havent fet un bon paper en el Campionat Interland del passat mes de febrer, la selecció catalana sub’16 de korfbal ja ho té tot a punt per disputar el Campionat del Món que se celebrarà aquest proper cap de setmana a Holanda.

El seu seleccionador Albert Camprubí afirma que “no hi ha marcat un objectiu esportiu i hem de prioritzar l’aprenentatge i el desenvolupament com equip”. En el grup emmarcat, Catalunya s’enfrontarà contra Holanda, Alemanya i Polònia. L’enfrontament a priori més complicat serà contra els alemanys, una selecció amb més tradició i amb participants a les millors lligues de korfbal europees.

De totes maneres, no hem d’oblidar tal com ens recorda el seu tècnic que “l’any passat vem aconseguir un resultat força positiu contra ells, tot i perdre, i això ens fa ser optimistes de cara a aquesta edició del torneig”. Serà un partit clau juntament amb el creuament de la segona fase que, en cas d’arribar, seria contra Anglaterra o Rússia.

Les expectatives són quedar entre un dels deu primers, i a poder ser millorar la novena posició obtinguda al Mundial de l’any passat, també a Holanda, on vam ser novens.