17.03.10

Sergi Blàzquez a Calella per oferir una xerrada esportiva

Dins el calendari per les consultes del 25A

Després de les consultes per la independència del passat 28 de febrer, la propera data a marcar en el nostre calendari és el 25 d’abril. Per això, diferents organitzacions i ajuntaments ja s’han posat en marxa per estendre el missatge i anunciar els municipis que s’adheriran a la consulta d’aquesta primavera.

Un cop més, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes participa d’una taula rodona, en aquest cas a Calella de la Costa. Serà demà dijous a partir de les 20.30h. a l’Escola Pia. Sota el títol “Exposició i Debat pel Dret de Decidir i l’Esport”, el vicepresident de la Plataforma Sergi Blàzquez explicarà quin és el camí cap al reconeixement de les seleccions catalanes i a quins sistemes es regeix i condiciona tot el procés.

En aquesta xerrada també participarà Jaume Conejero, vicepresident de la UFEC i responsable de Federacions de la Sectorial d’Esports del PSC. Conejero compta també amb una llarga carrera en l’àmbit esportiu i ha estat president de la Federació Catalana d’Handbol. El periodista de Catalunya Ràdio Carles Pascual moderarà un debat apassionant d’entrada gratuïta per tothom.

Per més informació podeu entrar al web www.calelladecideix.org.