12.03.10

L’ACRL a Perpinyà per tancar un conveni a 3 bandes

El rugby lliga dóna un pas més en la seva consolidació internacional

Aquest proper dissabte, Sergi Blàzquez, president de l’Associació Catalana de Rugby Lliga (ACRL) viatjarà a Perpinyà per signar un conveni de col·laboració amb el Comitè del Rosselló de rugby XIII i la Federació Francesa (FFR 13).

A l’acte també hi assistirà Josep Saguer, representant d’esports de la Generalitat de Catalunya i el representant d’esports del Rosselló com autoritat política per part nord-catalana. Segons Blàzquez aquesta firma significa “un pas més cap a la consolidació i entesa de l’ACRL i la selecció nacional amb altres federacions” i afirma que “el conveni ajudarà a promocionar i millorar la nostra selecció de rugby lliga”. A més, cal subratllar el caràcter internacional del conveni amb la FFR13 i l’aval dels dos governs, el francès i el català.

El Comitè del Rosselló, encapçalat pel seu president Michel Pianelli ha estat una de les peces claus en aquet conveni i l’entesa per part de totes dues parts ha estat absoluta. Un cop més, Catalunya i les seves seleccions sortiran reforçades internacionalment.