09.03.10

Vols les bambes catalanes de futvòlei?

Aquest mes regalem les MAZ Catalunya

Envia la teva foto a info@seleccions.cat amb algun element de la nostra selecció. Si ho fas podràs guanyar un parell de bambes MAZ -veure foto- de la selecció catalana de futvòlei. Còmodes, resistents, lleugeres i amb els colors de les quatre barres compleixen tots els requisits.

Si vols entrar al sorteig d’aquestes bambes MAZ no dubtis ni un moment i dóna la cara. Les fotografies que millor reflecteixin l’esperit de les seleccions acompanyades d’un text explicatori, sortiran publicades a la revista Selecciona’t del mes de març. A més, allà mateix podràs conèixer si n’ets el guanyador/a.

Si no et pots esperar i les vols comprar ho pots fer al Carrer dels Boters 15, al Portal de l’Àngel de Barcelona.

Una Nació, una Selecció!