05.03.10

Nou carnet pels col·laboradors!

La Plataforma Proseleccions renova el carnet

La Plataforma ProSeleccions estrena nou carnet identificatiu. Com cada dos anys, canviem la imatge del carnet que us acredita a tots els col·laboradors com a membres de la Plataforma i amb el qual podeu beneficiar-vos de descomptes i altres avantatges en tots els events que organitzem. Tots els col·laboradors rebreu a casa el nou carnet que serà vàlid fins el desembre del 2012.

Enguany hem canviat el color blau pel vermell i groc de la senyera catalana que identifica el caràcter de les nostres seleccions. A més, seguim apostant per un missatge reivindicatiu amb dues frases que sempre ens han acompanyat i han esdevingut els nostres lemes de referència: “Una Nació, una Selecció” (part frontal) i “Junts l’acabarem portant” (part dorsal).

Si encara no sou col·laboradors de la Plataforma, us animem a donar el vostre suport a través del següent enllaç