05.03.10

Jordi Eduardo, nou vicepresident de l’europea de Futsal

El secretari general de la AMF viatja a Barcelona per conèixer de prop la Federació Catalana

Jordi Eduardo, president de la Federació Catalana de Futsal, ocuparà d’ara endavant també el càrrec de vicepresident europeu. Així ho van totes dues parts després d’una reunió amb el Secretari General de la Associació Mundial de Futsal Pedro Bonetinni el qual va viatjar a Barcelona per presidir les jornades de futsal realitzades aquet cap de setmana passat.

En una entrevista a Radio Unión de Catalunya, Bonetinni va ressaltar el treball fet des de la catalana: “Catalunya de forma definitiva s’ha situat entre els llocs de l’elit d’aquest esport. El seu potencial és enorme i el treball dels seus dirigents absolut”. I també va premiar el seu paper a Europa: “En les competicions europees ha realitzat un bon paper i tots estem molt orgullosos de que formi part de les millors potències”.

D’altra banda, Josep Maria Zamora serà el nou secretari general a l’europea. En aquet marc internacional, Bonetinni va parlar de la gran pressió per part de la FIFA: “El poder dels diners el tenen ells però nosaltres tenim les ganes i la convicció de continuar. Som els parents pobres però tenim més afició i llicències que ells en tot el món”.

Els reptes de futur més immediats són el proper Mundial de Colòmbia i esperem que Catalunya segueixi deixant petjada.