03.03.10

Catalunya-Espanya, el morbo fet realitat en PC i PS3!

Els millors jugadors de la selecció, una Catalunya clàssica amb Guardiola o el Dream Team novetats principals

03/03/10

Mentre es van fent passos per aconseguir l’oficialitat del futbol, les noves tecnologies ens apropen al que esperem veure d’aquí no gaire temps. El somni de molta gent, disputar el Mundial de futbol de Sud-àfrica, ja és possible gràcies al MOD per a PC i Play Station 3 (PS3) del Pro Evolution Soccer creat per l’Associació de Joves Catalunya en Joc amb la col·laboració de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.

Les novetats d’enguany, amb un realisme espectacular, són: la selecció catalana amb els seus millors jugadors, una selecció catalana clàssica amb figures com Guardiola, Kubala o Rexach, la 2a B grup III i la 3a Divisió grup V amb els equips catalans i també inclou el mític Dream Team del Barça.

Tots els equips compten amb les seves equipacions actuals, les plantilles estan actualitzades des del mercat d’hivern d’enguany, s’inclouen pilotes i botes noves, equipatges antics per als més nostàlgics (el de Cruyff amb Catalunya del 76) i un total de 200 cares diferents.   

Per descarregar-vos el MOD ho podeu fer des d’aquest enllaç.   

És necessari registrar-se si encara no ho heu fet. Un cop accediu a Registered Area, aneu a l’apartat multimèdia (a la barra de dalt) i cliqueu a Jocs per descarregar-ho!  

Guanya el Mundial de Sud-Àfrica amb Catalunya! Una Nació, una Selecció!