01.03.10

“Estic molt content de jugar amb Catalunya”

Valdés parla de la selecció al Hat-Trick Barça

El porter del FC Barcelona Víctor Valdés ha afirmat: No tinc cap frustració per no haver estat convocat amb la selecció espanyola. Així ho ha declarat en una entrevista feta ahir al Hat Trick Barça del Canal 33 dirigit pel periodista Xavi Torres. El català només ha anat convocat amb la roja en un amistós contra l’Uruguai el 15 d’agost del 2005, una dada que contrasta amb els 101 partits que Iker Casillas ha disputat com a seleccionat en partits oficials.

Una diferència substancial que contrasta amb les estadístiques que ambdós porters tenen a la Lliga, un amb el Barça i l’altre amb el Real Madrid. Així doncs, tot i que la diferència és mínima, Valdés només ha encaixat 17 gols per contra dels 21 de Casillas aquesta temporada.

A més, el porter del FC Barcelona va de camí a batre rècords amb una mitjana de gols per partit del 0,50%, la segona més baixa en tota la història de la Lliga. Tot i que admet que com a professional seria pujar un grau més, jugar amb Espanya no figura entre una de les seves prioritats a priori.

On sí s’ha convertit en un referent és amb la seva selecció, la catalana: “Estic molt content de jugar amb Catalunya quan em convoquen. Víctor Valdés va debutar de ben jove gràcies al seleccionador català Pichi Alonso i en el darrer partit de Catalunya contra l’Argentina va ser el capità per davant de jugadors com Xavi, Puyol o Oleguer.

Per veure l’entrevista íntegra, podeu clicar el següent enllaç: http://www.elsesports.cat/programa/790