25.02.10

Obertes les preinscripcions del programa “l’Estiu és teu”

La Plataforma Proseleccions col·labora en korfbal i rugbi

La Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), obra des d’avui mateix, el període de preinscripcions per apuntar-se al programa d’activitats “L’Estiu és teu” que organitza la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya. La Plataforma Proseleccions se suma enguany a la col·laboració amb un programa esportiu basat en el korfbal i el rugbi per tal de donar a conèixer entre els joves aquets dos esports i les seves seleccions

Aquestes estades esportives van dirigides als nens i nenes dels 8 als 16 anys i es realitzaran en l’Alberg de Móra la Nova i el de Planoles i també s’inclou l’allotjament, les dietes, el material didàctic i esportiu, la bugaderia i l’assegurança.

L’èxit de “L’estiu és teu” fa que cada any, els més menuts puguin divertir-se i aprendre d’una manera diferent durant les vacances i això es demostra en que aquesta serà la seva setzena edició. Aquet programa, dividit en nou modalitats diferents, està dirigida per professors i tècnics especialitzats i monitors de lleure, tots ells supervisats i orientats d’acord amb els Serveis Pedagògics de l’ACJ.

Les preinscripcions es poden fer fins el 16 de març a través del web: www.xanascat.cat.