22.02.10

El Barça guanya la Copa davant el Madrid (80-61)

Roger Grimau, capità de l’equip, defensa les seleccions catalanes

El Barça va guanyar el torneig del KO davant el Real Madrid per 80-61, en una final marcada per la còmoda victòria dels catalans i el boicot a l’himne espanyol en entrar els reis d’Espanya al Bizkaia Arena.

Des de la Plataforma Proseleccions, volem felicitar al FC Barcelona per aquesta nova victòria i ressaltem la catalanitat del club i els qui el formen amb Roger Grimau, capità de l’equip, al capdavant. Precisament, Grimau ha estat un dels protagonistes que ha passat per la revista Selecciona’t -octubre 2008- i és un fervent defensor de les seleccions catalanes: “Quan et poses la samarreta de la nostra selecció et sents commogut” i ressalta que “si juguéssim tots els catalans que hi ha ara mateix, tindríem una selecció molt potent, amb garanties segures de competir a un bon nivell“. Una idea estesa entre els aficionats i experts en l’esport de la cistella arreu de Catalunya i que, cada vegada més, es perfila com una obvietat.

Grimau, que ha fet de l’esport la seva professió, afirma que en qüestió de sentiments es sent “del Barça i català i sentir-se identificat amb l’equip et dóna un punt més a l’hora de jugar el partit”.

Per llegir l’entrevista sencera, cliqueu el següent enllaç:
https://www.seleccions.cat/images/stories/pdfs/sel18.pdf