19.02.10

Pep Guardiola: “M’agradaria ser seleccionador algun dia”

El tècnic del Barça diu irònicament que veu Cruyff ”en baixa forma”

A mig o llarg termini m’agradaria ser seleccionador”. Així ho va especificar Pep Guardiola ahir en roda de premsa a la presentació de la candidatura de Qatar 2022 pel Mundial de Futbol. “M’agradaria viure aquesta experiència, el dia a dia d’un Europeu o Mundial”, va declarar després de ser nomenat ambaixador de la candidatura àrab.

Tot i no especificar amb quina selecció li agradaria ser l’entrenador, Guardiola, recent guardonat amb el Premi President Companys 2009, va bromejar i va presentar-se com el possible relleu a Johan Cruyff per la selecció catalana: “A Johan el veig en baixa forma, li podria fer el llit”, va comentar amb humor.

De Qatar, un país en creixement i amb moltes opcions, Guardiola en guarda molts bons records de la seva etapa al club Al-Ahli del 2003 al 2005 com a jugador: “Vaig viure una experiència meravellosa. Em van tractar molt bé i em vaig sentir molt còmode”. És per aquet motiu que ha acceptat ser ambaixador d’una candidatura que possiblement competirà amb la d’Espanya, que ja va anunciar les seves intencions pel mundial del 2018 o 2022.