04.02.10

Sergi López, portada del Selecciona’t

L’actor català es confessa un seguidor de les seleccions catalanes

El Selecciona’t del mes de gener, obre l’any 2010 amb Sergi López, l’actor català més internacional del moment. Amb plena presentació de la seva última pel·lícula Ricki, l’artista de Vilanova i la Geltrú està convençut que el reconeixement de les seleccions catalanes “és una lluita dura però persistirem”. I no dubta que esport i política són dues coses que van lligades: “L’esport és política. Per què hi ha seleccions nacionals, si no?”.

López, que va donar suport públicament a la consulta per la independència del 13 de desembre, també ens ofereix la seva cara més personal. Es declara un admirador del grup revelació Manel i a l’hora de menjar, sempre té a taula el bull de tonyina, un embotit típic de la seva població.

En el Selecciona’t també parlem amb Miquel Masoliver,el jugador d’hoquei patins que va renunciar a jugar amb la selecció espanyola, i repassem el que ha donat de sí el Catalunya-Argentina de futbol. El periodista Jordi Badia, firma l’article d’aquet mes i ens dóna la seva visió personal sobre la nova Federació Catalana de Futbol.

Descarrega’t la revista i informa’t de les últimes novetats de la Plataforma Proseleccions!