02.02.10

La Plataforma dóna suport a les consultes sobiranistes

Avui xerrada a Sant Andreu de Llavaneres

Després de l’èxit aconseguit amb la consulta sobre la independència del passat 13 de desembre, ja es treballa amb la del proper 28 de febrer que convocarà a les urnes a més de 250.000 persones, repartides en 59 municipis catalans.

Per tot això, la Plataforma Proseleccions també es suma al suport de totes aquelles entitats privades que estan promovent la consulta. Avui, el vicepresident de la Plataforma Proseleccions Sergi Blàzquez oferirà una xerrada a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Sant Andreu de Llavaneres a partir de les 20.30 h amb l’entrada lliure per tothom. Aquet cicle de conferències també arribarà a Cubelles el proper 27 de febrer i continuarà després de la segona consulta, el proper 2 de maig a Olot.

Les conferències, iniciades el passat mes de setembre, han tingut una bona rebuda en totes aquelles poblacions per on han passat- Arenys de Munt, Masnou i Premià de Dalt-, i es vol continuar col·laborant amb el moviment sobiranista.

El calendari provisional previst per aquets propers mesos és:

2 de febrer. Conferència de la Plataforma a Sant Andreu de Llavaneres, Biblioteca Municipal (Sala Polivalent) a les 20.30h.
27 de febrer. Conferència de la Plataforma a Cubelles
28 de febrer. Segona consulta sobre la independència
25 d’abril. Tercera consulta sobre la independència a Santa Perpètua de Mogoda
2 de maig. Conferència de la Plataforma a Olot