02.02.10

Crònica.cat entrevista Sergi Blàzquez

El vicepresident de la Plataforma repassa el present i futur de les seleccions catalanes

El diari digital Crònica.cat ha entrevistat al vicepresident de la Plataforma Proseleccions, Sergi Blàzquez. Amb l’any 2010 recent estrenat, Blàzquez fa balanç dels èxits esportius aconseguits el passat any amb cinc noves seleccions reconegudes i les perspectives de futur de la Plataforma. A més, també destaca que “el fitxatge de Cruyff ajudarà a la internacionalització de Catalunya“.

D’altra banda, l’entrevista també repassa temes de debat social que s’han produït les darreres setmanes i on la Plataforma té molt a dir. Un d’ells és el posicionament adoptat respecte la candidatura de Barcelona pels Jocs Olímpics d’Hivern del 2022, on el vicepresident afirma que “si les seleccions catalanes poden participar d’aquests Jocs, la Plataforma donarà tot el suport que calgui i estarà a favor de l’organització“. D’altra banda, també ha declarat que “des de la Federació Catalana de Futbol hi  ha la voluntat de fer un partit cap al mes de maig aprofitant que hi hauran seleccions que estaran preparant-se pel mundial de futbol de Sud-àfrica“.

Per llegir l’entrevista